Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara eller inte

att bara vara

annars

 kan man inte bli

 




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 484 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-07 13:29



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Bra som bara den...Bokmärker!
2009-01-08

    Maria Malm
Det är sant.
2009-01-08

  * Ammi *
sant och klokt!
2009-01-07

    ej medlem längre
Fyndigt!
2009-01-07

  noname_realmind
Absolut! Att vara kommer först... grunden för allt "görande"... :))
2009-01-07

  Lia-Lej
Så bra, så sant!!
2009-01-07

  Mygg
Bokmärker, snabbt som attan, innan jag glömmer dessa ljuvligt kloka ord!!!
2009-01-07

  RogerIvan
I det prestationssamhälle vi lever i idag går allt ut på att ständigt prestera, vi verkar ha glömt bort att bara vara, tror att man behöver bara vara för att lära känna sig själv. När man känner sig själv kan man bli mer... Växa liksom...
2009-01-07

  Gunnel André VIP
Erfarenhetsbaserad existentialism snyggt förpackad.
2009-01-07

  Larz Gustafsson VIP
Det ryms stor visdom i dessa rader.
"Man måste vila för att kunna ila", som Bengt Pleijel sade.
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren