Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke,
så hoppas jag det känns när man är kär.



Snart kommer ni se röda små hjärtan över hela gbg, jag svär.

Förtvivlans klor sliter
och drar
i min arm som känns som någon annans
och allt jag känner är kärlek,
tror jag iallafall.


Perfektion kan aldrig bli bättre
förutom när du står i underbart,
varmt solsken.
Strålar av värme smeker din kind,
såsom jag skulle om du vart min.
Du är som ett sagoväsen,
som ett mörker utan svart,
ungefär.
Du är vackert gift
som gör mig tårögd.
Svart hår.
Röda läppar.
Du är en kontrast mot färger
och mot världen.
En kontrast mot abstrakt.
Du behöver aldrig stirra sönder glaset
i en spegel,
eller bygga upp en fasad
av smink.
Du är vacker
som du är.
Tillsammans kan vi klistra röda små minihjärtan
på varenda lyktstolpe i hela göteborg.
Om du var min.




Fri vers av sundance-kid
Läst 424 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-07 13:48



Bookmark and Share


  Blåbäret
önskar dig känna ;)...alla dessa små röda hjärtan som flimmrar förbi ögonen..."Du är en kontrast mot färger
och mot världen" unik och den enda i sitt slag...fina rader med härligt språk
2009-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Oerhört vacker dikt som är som en virvlande dans!
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

sundance-kid