Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

om du vore min himmel,
vore jag ditt stjärnfall.




Fri vers av sundance-kid
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-30 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sundance-kid