Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hm, bara början .


när ska drömmarna ta slut ?

kaosartat, explotioner
och chocktillstånd är känslor som inte får plats,
känslor som sprängs i en diffus färgkarusell.
Stillastående regn faller ner
utan skyddsnät
och jag är som en droppe,
delar regnbågen i tusen delar,
får mörkret att blänka,
speglar stadens ljus
i vågor och i ljud.

fantasier i drömmar
och drömmar i fantasier.




Fri vers av sundance-kid
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-12 22:44



Bookmark and Share


  Blind Boy Grunt
Mycket bra detta. Håller med föregående talare om formuleringen: "chocktillstånd är känslor som inte får plats". Underbart perfekt. Tack!
2009-05-19

  Blåbäret
ett färgsprakande fyrverkeri här till en början
med ett mer utebbande slut i ovisshet

"chocktillstånd är känslor som inte får plats"
vilken formulering!
gillar mycket....
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

sundance-kid