Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utkast .


du älskade bilderna du aldrig såg .

hon sjunger bara för dig,
i morgonljusets dag.
när ingen annan ser
eller hör.



solen går snart ner.
och i tystnaden smeker en sommarbris
ditt ansikte.
torkar tårar utan att det känns.




Fri vers av sundance-kid
Läst 419 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-01 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sundance-kid