Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sh-sh-shame.

snön

har inte rört vid

marken på veckor

 

innan dess

har det rått en helt annan

slags kyla

en sådan

som inte går att förbereda sig på

 

det var hennes sätt att markera mina

felsteg

kyla

 

det var så

jag uppfostrades

 

det får aldrig synas om

du blöder

om dina skotthål är större

än knytnäven

 

täck över

återvänd

och åsamka större skada

 

men jag kan inte

 

inte röra vid hans ansikte

så att det faller

sönder

 

Göra hål i en kropp

på det viset

 

Jag böjer ner huvudet

 

Snön är oskuldsfullt vit

och jag är

jag är skam.




Fri vers av Матрёшa
Läst 650 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-07 22:55



Bookmark and Share


  Rasehorn
Mycket bra !
2011-09-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
betungande väl
2011-08-03

  blaite
Kalasersbra text
2010-12-13

  Nanna X
å det här är bra. tassande och starkt.
2010-11-26

  leika
"det får aldrig synas om

du blöder

om dina skotthål är större

än knytnäven"

åh, så bra.
2009-01-10

  Linen
oooff, blytunga-tunga rader! Täck igen, dölj, håll god min! Den här texten är som ett ok över axlarna som tvingar huvudet att böja sig. Jag tycker också att styckeindelningen är bra, och titeln, ja titeln är perfekt. Smashing p?
2009-01-08

  Pah
åh vad jag gillar den här. ser mamma pappa. sliten mellan två. implosion. skrivande. krass romantik. ser mig själv. jo, jag väljer att läsa så. och jag tycker att det är skitbra på sitt okomplicerade sätt. bookmarkymark.
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Матрёшa
Матрёшa