Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd flagg

 

regnet letar sig

längs

terassens kakelplattor

stannar upp inför
poetens vita tofflor

 

dundrande atlantvindar

bryts

i pennans

              bränningar




Fri vers av sister mary
Läst 520 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2009-01-07 23:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ah! atlantens dundrande är otroligt uppfriskande och poetiskt. blir en hel del avundsjuk... storm och piskande regn är i mångt och mycket mitt sorts väder.
2009-01-10

  Göran P Rödholm
Den här ska sjungas överröstandes vinden. I strupens bränningar.
2009-01-07

  Il poeta della luna
Snyggt!
*applåd*

Månpoeten
2009-01-07

  Bjarne Nordbö
Vilken bild du målar. Röd flagg. Ser den vaja. Snyggt.
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

sister mary
sister mary