Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu


i den opåkallade minuten
voltar ljuset mot trumhinnan

örat drivs mot marken

dansande hästkastanjer
-dova kastanjetter
möter blankvåt asfalt

smatter!

flygande paljetter
-målar stenlagda ytor
pargamenttorra

prassel!

vindars satemotaler!

Fnösketorrt
-nu ögat

livsvolter!

doftande mylla!





© Marianne Kjellkvist












Fri vers av _Mian_
Läst 531 gånger
Publicerad 2003-09-21 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_