Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Övertrötta ord...


Knarkar Meningslöst Natt-svammel

Viljan grundade chansen att existera i en spontan form.
Jag andades tungt för att det var lätt att
passionerat utspela de sagda orden i dunkla tomrum.

Nu.
Sen.
Då.

På dagen släpar jag på tunga ben över betongbelagda lik.
På natten flyter jag lätt, åh så lätt…
Känslor av lust blir otäcka efter en stund.
Som en berusad översittare.

Nu.
Sen.
Då.

Suddar bort meningarna,
innan jag svamlar bort mig i natten.
Fördömer televisionen, den brusar osanning
insikten kommer fram plåstrad av ärligt skratt.

GOD NATT!




Fri vers av "Dempa"
Läst 544 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-08 00:46



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ibland är det bästa tt låta flödet flöda utan en alltför vaken själkontroll så då. Då kan resultatet bli bättre än vad man hade trott innan. Som i denna texten så
2009-01-10

  Eva Langrath VIP
Starka ärliga meningar.

Eva
2009-01-10

  Eaglemountains VIP
Styrka i starka meningar ......
2009-01-08

  thyra
God Natt! Övertrötta ord men klara tankar!
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"