Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evigt ljus

ständigt ensam, i en värld full av människor
utstött av mörkret, men dold från solstrålars smekningar
tvingad att leva i en skugga av er
kvävd av isande blickar
faller
avgrunden närmar sig
försöker tysta mina tankar
de viskar smärtsamt, sanningen
vill inte möta min spelgelbild
drunknar i en dröm
blundar och försöker glömma vem jag är, vem jag var
gråter tårar av blod
jag är evigt ljus i skuggornas dal




Fri vers av Ariane
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-28 18:45



Bookmark and Share


  Eder Krille
utstött av mörkret, men dold från solstrålars smekningar
Vackert tärande
En dikt som tar min hand och håller fast den hårt som, i ett skruvstäd

Jag är evigt ljus i skuggornas dal, träffande poesi
2006-08-27

    Kevin
nej så behöver du inte käna:(
jag är kompis stödjare
jag har gått en utbildning om det
jag hjälper dig
2005-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ariane
Ariane