Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt!



Ännu en dag att förspilla

imorgon

God natt!

Nu går jag och lägger mig

drömmer om någon

kanske vem som helst som

blåser mig i nacken

kysser alla orden ur min mun

eller bara säger skål

för livet!




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-08 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo