Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt dina läppar vila

tystnad...
låt dina läppar vila
säg inte ett ord...


låt mig...
blunda i din tanke
och återkomma

...ser du
inte vad du gör med mig...
sluta!




Fri vers av Fredric
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-09 23:55



Bookmark and Share


  Roula O
"låt dina läppar vila"...gillar titeln, för den säger mycket...
2009-04-09

  Blåbäret
känns som en viskning...en stilla önskan som överraskar
2009-01-11

  friheten
Jättfin skriven
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric