Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vinet värmer...

i frånvarohet och känslosvall
dansar tankarna framför mig
upp och ner, fram och tillbaks
fjärilar blir sten och värmen iskall

när jag förtvivlat räddar mig själv
från att bli ett drunkningsoffer
och öppnar mig själv och andas
och fyller mig...

av värme...




Fri vers av Fredric
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-09 23:53



Bookmark and Share


  Roula O
fint skrivet "fjärilar blir sten och värmen iskall"...så bra skrivet!
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric