Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


eländet


ELÄNDET

JAG ÄR SJUK--I MUNNEN

INFLAMMATION--PENISILLIN

SKRÄCKBILDER PÅ NÄTHINNAN

TAR MINA TVÅ PILLER SANT DE ANDRA SMÅ TINGEN


BEREDER MIG TILL ÄNNU ÄN KVÄLL I ELÄNDET


SOM EN KLAR BLIXT FRÅN HIMMELEN

FÅR JAG EN IDE



VI SKALL TILL DEN MÖRKASTE AVALLA SKOGAR

MITT I NATTEN

KOKAR KAFFETILL TERMOS

OCH SÅ FAR VI



STANNAR I GRANSKOGEN, KLIVER UT,LYSSNAR

PÅ TYSTNADEN

FIKAR OCH SPANAR PÅ STJÄRNOR

DÅ KOMMER BELÖNINGEN


UGGLORNA SÄTTER UPP SINA REVIR

OCH LÅTER KUSLIGT VACKERT



EN MÄKTIG UPPLEVELSE

MITT I ELÄNDET




090110 ARJA S




Fri vers av arja savela
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-10 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela