Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven för par år sen.


känslan.

Att ett leende kan göra mej så varm
och att en personlighet kan va så full av charm.
Ögon som suger till mej som en magnet
och händer som gör mej så het.
Känslan av nått så underbart.
När vi ger och när vi tar.
Vill stanna tiden här
och föralltid behålla känslan att va kär.




Fri vers av smaken som baken
Läst 337 gånger
Publicerad 2009-01-10 17:02



Bookmark and Share


  Dorian
fint!
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

smaken som baken
smaken som baken