Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyssnar inåt

Lyssnar inåt

skänker bruset
från en omvärld
begränsad
uppmärksamhet

låter omvandlade
intryck från dåtid
framträda

mogna att njutas




Fri vers av Anders P VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-10 18:33



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Ahhh ... just så. Perfekt.
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP