Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radio

Den lilla lådan jag har i köksfönstret spelar direktdemokrati.
Med ljuva men ändå starka toner.
De speglar något otroligt vackert i mina samhälls- trötta öron.
- ”Ring och säg din mening”
Det klingar ömt och fint.
Det klingar en hint om att äventyret står och knackar
Ivrigt på din själsliga dörr.
- ”släpp in mig, släpp in mig!”

Nya vyer, nya bilder.
Ja, jag sa bilder…
Dina bilder som din fantasi skapar…
Något gudomligt som ingen kan ta ifrån dig
Din värld, ditt du reser när allt är grått.

Så glöm inte att du är en mycket begåvad och unik konstnär!




Fri vers av "Dempa"
Läst 507 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-10 21:39



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Glöm inte att du är en mycket begåvad och unik konstnär själv ......
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"