Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla alla hemåt

Fascistromantisk analytiker kan inte uppfylla sina
övermäktiga, pampiga mörka drömmar.
För de rasar

Ner
Ner
Ner
Neråt.

En enkel förklaring till detta är;
Ingen dröm utan kärlek

En fundamentalistisk ”rätt- troende” man vill skapa ordning,
ta bort ”det Oheliga” göra sin religions uppfattning till lag
men lagarna rasar

Ner
Ner
Ner
Neråt.

En enkel förklaring till detta är;
Ingen religion utan kärlek.

Så jag tänkte om vi visar de två vilsna männen kärlek
Så kanske de vill flytta uppåt.

Alltså till ögonhöjd så att de ser oss ”vanliga” människor.




Fri vers av "Dempa"
Läst 733 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-10 22:46



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
snyggt,
verkligen.
2010-03-10

  Bellé
oj oj riktigt bra, den berörde mig. ''Ingen dröm utan kärlek'' Helt sant, det bevisar att om man har tro och hopp för sin önskan med djupet av ens hjärta kan man uppnå vad som helst!
2009-04-14

  MeAmmie VIP
Älskar orden: Ingen religion utan kärlek! Jag har en dröm och det är just att kärlek till vår nästa skall vara den främsta av våra önskningar! <3/Ammie
2009-01-15

  Eaglemountains VIP
Empatisk kärlek från Dig ......broder ....
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"