Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröder & Systrar som lever livet

Det osagda är inte det ofullgångna.
För vi bygger med denna materia upp allt som skall existera.

Så därför känner vi orden med hela kroppen.
Så därför släpper vi orden fria i atmosfären
Så därför låter vi orden leva ut hela sin prakt.

Allt skapat för att tystnaden ska förlåta missbruket av den.
Allt skapat för att vi ska leva ut de som var fängslat.
Allt skapat för att vi ska få kalla det; ett Liv.

Andas...
Andas...
Andas...

Luften vi bär på!
.




Fri vers av "Dempa"
Läst 862 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-01-11 00:10



Bookmark and Share


    jamming223
Åh, vilken otroligt stark text! Tankeväckande!
2012-09-26

  Vildand VIP
Blås ... ! Applåd !!
2009-01-13

  Eaglemountains VIP
Rätt tänkt, andas in, och andas ut, och släpp ut det levande orden vi bär på .... Du människa, fylld av kärlek och empati ....
2009-01-11

  thyra
Vackert tänkt!
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"