Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vågar du mig?


Ett opostad brev(ur sista minnet)

Förlåt, för du förstår
när jag längtar
doftar dina händer kärlek

och jag glömmer vara vaksam

Kanske tror du jag inte ser dig
men mina ögon ser så mycket mer
när jag blundar

Du är det ögonblick som fryser tid
en vacatio, en evighets blinkning

Kanske är min längtan hedonisk
för det som bär mig nu
är den tillit du odlar

Så länge har jag vandrat
på ensliga stigar
förvirrat mig i dunkla nätter
att jag inte längre minns

Dina varsamma smekningar
lindrar mina sår
och hoppet blir det som läker mig,
som i samma stund river sönder mig

Skulle det då klandras mig
mitt begär efter din hud, dina kyssar
kroppar som leker, äter sig mätta

Vill du, älskade förlora dig en sekund
låta längtan vara det kompass
som leder oss ut på okända vatten

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Maria Zena Viklund
Läst 514 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-08 20:38



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Sensualismen andas i orden minsann...på ett sätt som tilltalar mig. Utan att du "ger hela paketet" lyckas du beröra, påverka...inte alla klarar det, men du gör det. Med råge. Tack!
2011-05-06

    ej medlem längre
mitt hjärta stannar och ögonen blinkar snabbt, förflyttas båda bakåt i tiden och blir alldeles Nu. tack.
2011-04-10

  Lena Renman
Åtrå och passion längtan
Fint skrivet
2011-04-09

  Night Soul Woman
Så otroligt bra uttryckt och puh vilken lättnad, jag har slutat fråga: "vågar du mig?" Jag uttrycker min sanna natur och bara är. Bra skapat!Tack för läsningen*applåd*och vill du ha ett frimärke?
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund