Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skitsnack... ettan


jag sa ju bara
att jag älskar
dig
och du sa bara
tack..

jahapp..

det var nog inte
så bara
från mig

men

skit i det då

om du nu bara trodde
det var en komplimang
eller rent skitsnack

så trodde du fel

skit var det värt

skitjobbigt

känner mig
som en idiot

skit också

det är

bara

skit






Fri vers av glittertindra
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-11 16:34



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Älska ja...
Det kan ta så...
Du har så rätt!
2009-01-11

  willex VIP
Det gör ont att inte bli älskad tillbaka, jag vet.
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra