Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek är sån

Två personer möts
Två personer blir en

Dom ger varandra lycka
Dom gör varandra helt

Det intressanta relationen
Blir plöstligt något annat hel

Vana att vara med varandra, ingen kärlek syntes dom att ge
Bara glömda känslor, under en matta av cement
Våda var trötta på varandra men ingen vågade prata om det

Dom levde i några månader tillsammans med varandra men utan varandra helt

Det som skulle ha hända för länge sen hade nu hänt

Don sörjande varandra under en tid
mer än det dom förventade sig helt

Men nu var dom fria var och en kunde ge sig själva, till vem än dem ville det...





Fri vers av REYES
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-11 19:17



Bookmark and Share


    mia VIP
Viktigt budskap!
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES