Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leker tillsamman

Vi försöker att finner varandra i troposfären

Att vi leker kurragömma bland planeter och galaxer
Jag finner dig efter att ha letat i flera ljussår

Vi firar våran möte en häpnadsväckande friverkeri

Då kysser vi varandra som om det inte finas någon morgondag

För jag vill inte uppleva någon morgon dag om det inte är tillsamman med dig
Det samma vill du uppleva utan mig

Så vi ska leva av varandra för varandra med varandra så länge tiden låter det ske
Vi ska vi susa tillsammans nu och för alltid
I kärlekens bädd…..




Fri vers av REYES
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-11 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES