Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mit framför våra näsor

Hur kunde vi låta detta ske
När vi såg att våra kärlek rann mellan fingrarna och av allting inget blev
Nu sitter jag här och fantiserar om hur underbar det kunde ha blivit mellan oss två
Hur jag saknar dina smekningar, din blick dina prutar till och med
Dina orakade ben mot minna som stävade sträv
Eller din hems morgon humor men jag lyckades alltid till slut få dig å le
Det är mycket jag saknar, en hel del av dom dåliga saker med
Men det var dom sakerna som gjorde dig hell
För att mitt hjärta nu saknar på grund av dig en hel del…




Fri vers av REYES
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-11 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES