Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min kära enhörning

Jag hade en enhörning förr

Vi galopperade tillsammans mellan trafiken i alla galaxer

Vi kom nästan att bli som bröder han och jag
Jag såg efter dig och du efter mig

Inget kunde göra oss illa så länge vi hade varandra
För om du dog så dog jag med

Så enkelt var det

För jag hade inte förestelt mig hur såpas jobbit livet kunde vara utan dig

Inte ens en gång gick det förbi minna tankar att du skulle gå och aldrig återvända

Kaksig som jag var trodde aldrig att detta kunde ske

En enda liten beslut skulle ha förändrat så mycket helt
Men stora konsekvenser upplever jag nu av den
Den tog med sig min andning, min sexapil, och mycket mecket mer

Min enhörning gick och jag såg den alldrig mer

Nu måste jag leva utan min kära kompis

Inget blir som förr
Men jag ska försöka att leva livet så gott det går….




Fri vers av REYES
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-11 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES