Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dagar har sin mening

Dagen som börjar med orolig själ
mister sitt förstånd
i känslorus
Visst sveper mörker
över sinnens väg
och gömmer solens ljus

Dagen som tvingar fram tro
smeker varsamt till ro

Dagen finner sin början
men vet ej sitt slut
ändå lever jag
Visst strömmar overklighet
runt osäkert hjärta
ändå är det min dag

Dagen som vill hitta sitt bo
får själen att åter gro




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-12 08:49



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Dagen som vill hitta sitt bo
får själen att åter gro"
Vackert skrivet!
2009-01-13

  Carola Zettergren
Vackert!!!!
2009-01-12

    Lindizz
En djup text om dagars mening, fint skapat.
2009-01-12

  friheten
Vacker srkiven
2009-01-12

    Bodil Sandberg
Sant sant..alla dagar har en mening..eller SIN mening..likasom
underbart vackert skriftar du om detta!!!
2009-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Tron ger hopp.
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP