Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag söker asyl i mig själv

Den har fyra huvud
dess åtta ögon stirrar ibland på mig
När dom idiotiska tankarna kommer till mig
Den vill att jag ska hoppa till inget, fega ut, bli något jag inte är
En förlorare, någon som inte tror på sig själv
Så jag samlar alla mina tankar denna kväll
Samtidigt sprider jag ut mig själv
Jag sprider mig själv över allt mörker som man ser
Bilköerna, dom fyllda gatorna överallt där man är
Där finns en vittring, en stank nästan av mig
Besten letar redan efter mig den försöker att lokalisera mig
Ibland är jag dagar före honom, ibland känns det som om han tar i mina hälar
Om han får taa på mig en andra gång är jag nog död
Som en bläckfisk kamouflerar sig i havet
Ska jag kamouflera mig i mina tankar, så att besten inte får tag på mig….





Fri vers av REYES
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-12 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES