Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till toner av avsked

vaggad till toner till avsked
ligger vaken av känslosvall
ensam, rödgråten likt en 2-åring
som är rädd för skuggorna

i huvudet råder det orkan
när tankarna sveps med
alldeles snurr och utmatttad
nyps den sömniga armen

då insikten kommer
är det ok att gråta lite grann




Fri vers av Fredric
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-12 15:09



Bookmark and Share


  Laijza
Fint poem, dock lite för mkt av "av" i början :-)
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric