Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om min senaste dröm.


Drömvers

Jag följde hennes penseldrag,
såg hur hon lät sig målas,
som en flykt utan vingars slag
med armarna runt min midja

Och jag hörde hennes tysta ord
i frosten av morgondimman,
att över scenen av flod och jord
spelades allt som varit innan

Att ingen sol kan evigt brinna
och vi måste släppa taget,
vad som finns ska ock försvinna,
tiden stannar för ingen dag

Så jag frågade henne en sista gång
om morgonen nu skulle gry
och i tårar skulle släppa taget,
släppa taget,
håll kvar mig, My.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 383 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-12 22:25



Bookmark and Share


  Christine Bylund
åååh Sofia!
när jag läste att det stod My på slutet gick mitt hjärta sönder lite. Du är så jäkla begåvad!
2009-01-15

  Missi VIP
Den är jättefin! Love it! Man smälter in i sagovärlden och magin.
Rim känns som ett utdöende skrivarsätt.. Du rimmar lite som jag, på varannan rad. :) Fast jag brukar ha andra och fjärde raden. Det blir väldigt bra flyt.
2009-01-13

  meeeww
släpper aldrig
2009-01-13

    papillon
Härlig, skickligt formulerad drömsekvens. Klappetiklapp!
2009-01-12

  Gawain
Lysande poeterat! Skönskrift av sinnrikaste slag. Ditt sätt att skriva tilltalar verkligen känslan för kvalitet. Me like.

Tack för njutbar läsning :)
2009-01-12

  Carola Zettergren
STRÅLANDE!!!!!!..sparas så klart!!!!
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema