Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

zombie

Hur kan det vara så att jag lever men på samma gång är jag död
Tror inte att mitt hjärta slå längre för det finns inget för att slå
Det blir inga avtryck av minna fot steg längre
Vägen är ensamt med inget och ingen att se
Bara dom som ser mig, dom som ser mig men inte ser
Så jag är en zombie nu, en som nära sig på hjärnor
Som går konstigt, jag är den
Hur dödar man en zombie det skulle jag välja vetta
för jag är redan levande död….




Fri vers av REYES
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-13 02:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Zombie är en bra metafor.
Man har liksom inget eget liv utan man är bara ett eko av vad andra sagt.
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES