Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ovissheten vs omvärlden


en tät mörk dimma närmar sig på avstånd
den sträcker ut sina stora klor efter mig

jag vill fly in i en trygg famn
höra någon säga "det kommer ordna sig" och klappa mig på huvudet

men vägarna omkring mig har stängts
jag kan inte göra något annat än att stå kvar och invänta att bli fångad

kanske slukar dimman mig
kanske ser jag aldrig mer dagens ljus

eller så skärs jag sönder inifrån
av ovissheten som skalperar mitt inre




Fri vers av mariaveronica
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-13 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mariaveronica
mariaveronica