Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när slutet kommer

Se mig inte med dom ögon
Det är det värsta jag vett
När du är sur med mig för något, men jag fattar inte riktigt vad det är
När du straffar mig med dina ord, dom gör mer ont än riktiga slag
Ibland gråter jag utan tårar men du känner mig för väll
Lura dig går det inte, inte heller komma överens
Har kärleken försvunnit från oss?
Kommer den inte tillvaks?
Vad har vi gjort för fel?
När vi är med varandra dagligen men är ändå så isär
vi leker kärlekens lek men ingen av oss två är med
vi glömde vad vi kände jag för dig och du för mig
Vi bara slutade att älska varandra
Vi slutade att leva för varandra helt….





Fri vers av REYES
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-13 13:30



Bookmark and Share


    Skrivarn
Hemskt när kärleken tar slut....sorgsen dikt..
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES