Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se mig som jag vill bli sedd

Snälla se mig som jag vill bli sedd
Att du ska lyckas se det dom flesta inte ser
En fin person med längtan
Att folk ska ta mig för den jag egentligen är
Se bortom alla dom saker som fattas det som gjorde mig hel
För det var något i mitt liv som gick riktigt fel
Jag ville aldrig förlora det jag förlorade denna kväll
Min person gick vilse, blev ruinerad någon annan än sig själv
Nu får jag anstränga mig för att leva
Jag har gått vilse i min egen karaktär….





Fri vers av REYES
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-13 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES