Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till min blivande maka...

Ta emot den här gåvan som jag bara ska ge till dig

Jag har slagit in den med vackra tankar

Jag har också slagit in den med en livslevande självständighet

Du hör mina ylningar åt månen men dom är också åt dig

Jag försöker höra från dig idag nu men inget hörs ikväll

Ta min hand när vi ska vandra för alltid i våra egen helhet

Där du ska föda mina barn, där vi ska åldras tillsammans och bli ett….




Fri vers av REYES
Läst 332 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-13 15:42



Bookmark and Share


    My Rådmark
å. blir helt varm i hjärtat, fint skrivet!
2009-01-13

    sunnanvind
Vacker tillägnan till en blivande äkta hälft!
2009-01-13

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-01-13

  Svartsilver
vackert!
2009-01-13

    Tea Alex
Åh så vackert! Äktenskapet är något mkt fint! :)
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES