Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cykelpsykologi & cyckelpoesi



Pyskologins psykologi
psykar psykologens pyskologi

Engagerande energi
generar genial psykoterapi

Kognitiv impulsiv alternativ
förutan hiv, kiv, så bliv

Vid din läst
slaktare som präst

När psykiatrisk psykolog
för dialogiserad monolog

till häst

psykar liggande gäst

som jag

i mitt

alterego

mot

själv-psyk

trampar
fysiskt
tramp













Fri vers av Anette Blomberg
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-13 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anette Blomberg
Anette Blomberg