Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som yin och yan

Jag vill viska mitt namn tusen gånger i ditt öra
Att du gör det i mitt med

Så vi kan tänka på varandra i evigheter så att våra namn blir som inristade i dig och mig

Jag vill säga hur mycket jag älskar dig
Och att du säger det till mig med

Så att vi kan flyga tillsammans med varandra i våran egen lilla komet

Jag vill att du trycker ditt öra mott min bröst höra hur mitt hjärta slår enbart för dig
Du kan till och med känna min puls i armen
Hur exalterande den är för dig

Vi ska bygga oss ett bo av kvistar våran kärlek ska bli till cement
Som ska hålla ihop våran enkla bongalo
Så att den inte glider isär

Av ljuset plötsligt föddes du, vacker som du är
Jag föddes av skuggan så det är så med det att vi hittade varandra
Inte ens dom bästa synska kunde se
att vi var beroende av varandra
För där det finns ett plus måste finna ett minus…






Fri vers av REYES
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-13 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES