Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortfarande skriver jag ur hjärtat


Än idag!

 

Jag lever

med en dold längtan

efter återseende,

och

de försvunna

ögonblicken.

****

 Än idag,

kan jag

bränna solen.

 Jag kan hindra

varje stjärna

från  att falla.

****

 Fortfarande

 kan jag  drömma

om höjder

som ingen bestigit än.

                                             13/1-08 23:33




Fri vers av En klar stjärna
Läst 588 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-13 23:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Om det är en dröm så låt mig få drömma"
Applåd!
2009-01-14

  friheten
"Än idag"

säger mycket, bra skriven!
2009-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Stiligt!
Tjusigt!
Wuthering Heights...
2009-01-14

    baruk
Fint, ej minst: fortfarande kan jag drömma om höjder, som ingen bestigit än. Fortsätt drömma och bestig de höjderna!
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

En klar stjärna