Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära, så still

 

 

En ande-

en dräkt

så nära intill

att doften av slutet

så nära, så still

 

Så grym och så ung

Så nära!

 

Så nära stupet

Så fruktans-Värt nära slutet

I den sönderslagna tron

i själen fanns nöden

Så nära jag en gång var

Så fruktans-Värt nära

 

döden




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-14 00:06



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Stark dikt..

döden liksom svävar mellan personerna i dikten.. i (mellan)rummet.
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*