Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Typiskt för någon som du

Läser orden som står skrivna bredvid ditt namn
"Someone like you."


Tankarna rusar runt i hjärnan
Du får inte mena det till henne...


...det är ju våran låt!


Det är snart ett halvår sen det tog slut,
men du får faktiskt skaffa dig en ny låt.


Åt henne.




Fri vers av shirin
Läst 278 gånger
Publicerad 2009-01-14 03:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin