Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har knappt tid att sätta mig vid datorn pga; målning av vår nybyggda sommarstuga.....


Ser rött

Målar vår stuga

i varmaste Falurött

semestern snart slut




Bunden vers (Haiku) av Marianne Kotilainen
Läst 914 gånger
Publicerad 2005-08-25 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Kotilainen
Marianne Kotilainen

Mina favoriter
Lille vän