Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

Drar sina andetag

Spelar vindens melodi

men aldrig samma

Det finns inget mer

vackert

lugnande

än ett oroligt hav

som stillar ett inre

överflöd

Alla dessa frågor om meningen

när jag formar mitt liv efter tankar

som slåss

med ett hjärtas tvång

Släpper allt det gamla

möter det nya

mitt i en storm

Befriad

Där ute finns alla svar

Sanningen

som inte existerar samma

någonstans

Där ute finns allt

i kaoset

som fungerar

Det som binder samman

Ett hav

skiftar färg

olika

från alla håll

Håller ihop

alltid

Väljer storm där

 stiltje här

Jag vill följa flödet

sluta kämpa emot

Det tar allt för mycket tid

när ett liv är till att levas

utan tvång

Med nya gåvor

varje dag

Jag väljer det som kommer

Accepterar

att det som är vackert

kan göra ont

på samma gång

Stormar slukar

står stilla

Det är jag

Det är vi

fria 

Bundna 

att leva vidare

i  evighet




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-14 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo