Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är jag för mig...

Jag har en utsikt som få
med vart är då min insikt
dold bakom ett par rayban från -82
ser jag min självbild framför mig

men

vem är jag för mig...




Fri vers av Fredric
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-14 22:53



Bookmark and Share


  ia VIP
ibland är frågan svaret, ibland tvärtom...
undran ligger hos oss alla
ibland är man säker, ibland osäker..

du får mina tankar att fundera :)
2009-01-15

  Alstermark
En reflekterande text med sunda frågetecken. Att vända sin blick inåt utan att reflexblunda kräver både mod och övning.
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric