Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bröder

Det finns saker
som bröder
aldrig snackar om

bara för att
det inte går
att snacka om

ändå vet man

samhörigheten
känner andra språk




Fri vers av Anders P VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-14 23:49



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Jo
2009-01-15

    ej medlem längre
Så är det
2009-01-15

  Miss Mod
Ja andra språk, det finns också systrar, ändå vet man, att vissa saker aldrig går.
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP