Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brända fakta


Du säger
allt går på tok
och hänger upp drömmarnas droppar
på slaka linor

Du kryper längs drypande väggar
i nyrenoverade rum
och kapar sladdar
mot omvärlden

Jag skulle vilja säga dig något
som du ändå inte skulle tro på,

- att tillvaratagna ljustumpar
brinner längre och klarare.




Fri vers av _Mian_
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-08-25 22:07



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
snygg återkoppling på slutorden till titeln
2005-10-25

  Thirre
Den här texten är bra. Särskilt gillar jag meningen om "drömmarnas droppar på slaka linor", och tycker även att titeln är väldigt bra. Dessa fakta som känns så sanna.
2005-08-25
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_