Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske inte så drastiskt.. ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=GIhcL8K4shg



verklighetsflykt

jag var en av dem
som aldrig riktigt fanns på riktigt
den som placerade mina tomma ord
på elektroniskt belagda grunder

jag var en av dem
som hade tusentals vänner överallt
och som underhöll dem platoniskt
tröstlöst, utan kärlek och ärlighet

jag var en av dem
som vaknade sömnlös av dessa sanningar
och vill nu förändra mig själv
till att bli en del av verkligheten igen 


jag är en av dem




Fri vers av Fredric
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-15 08:55



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
Ett ord, bara ett ord:
wow.
2009-01-15

  ia VIP
känns som ett knytnävslag rakt i magen
du vet, när man vaknar till o undrar varför saker har blivit en del av något som egentligen inte finns.

känner rädslan....
men ändå styrkan.
2009-01-15

    Lars Gullberg
Den här bär på något riktigt stort

och skrämmande

Den där världen....

dom där personerna..

finns substans även på den här sajtern

Lasse
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric