Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom mina händer och dess gråtande fingertoppar

 

 

Stjärna, Stjärna högt upp där

jag ber dig lyssna till Mig!

som så liten är

 

Ge mig styrka

ge mig mod

låt mig klara det här

Skänk mig din värm

och låt oss mötas där

 

Där allt är bra

och ljuset är tydligt

där inga skrömslen

och ingen död längre finns

låt oss mötas

 

Skänk mig ditt mod och din styrka

 

Låt mig få leva

rätta upp mitt liv

 

Snälla jag ber dig

Stjärna högt upp där

ge mig Tid!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-15 20:57



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Skrivet som en skön bön i natten! jag stämmer in i din vädjan.. applåder
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*