Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Frosten kom

 

 

Överlämna mig

mitt liv

Arrangera

nästa scen

Skriv

mitt nästa ord!

 

Vad som helst...

Bara håll mig kvar!

på denna jord...

 

Ark efter ark

försvinner ner

i elden

blir till aska

till stoft

 

Utesluten...

inte längre här...

finner mig själv

på utsidan

av dig

där faller jag på knä

ber dig

att ge mig

mer

ge mig

tid

 

Du öppnar ett fönster

tömmer din korg

den som du fyllt

med så mycket sorg...

 

Fyller mina lungor

måste andas

kan inte sluta

stänga ute

dig

som du

stängt ute

mig

 

Jag ber dig

överlämna mig

mitt liv

Arrangera

nästa scen!

Skriv

mitt nästa ord!

Ge mig tid

att leva

för jag måste leva

för att rätta mina fel

 

Jag ber dig

ge mig

en andra chans

till en framtid




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-15 21:11



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja alla behöver vi en andra chans min vän.. hoppas den kommer till dig med, kram och applåder
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*