Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll fast ett minne! och släpp det aldrig någonsin, igen...

 

 

Frys

sekunden

Minns

den här stunden

för alltid

Den kommer aldrig någonsin

igen

inte ens

en Deja Vu´

kan återskapa

ögonblicket

när jag såg dig

 

för första gången




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-15 21:28



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Åh! ja dessa sköna oersättliga minnen! det är snart det ända man har kvar att leva på.. applåder
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*