Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bedömd

bedömningen var träffsäker och hård
när jag satte min pil i din själ
jag berättade alla sanningar om dig
och vem du egentligen är

visst, du är som en öppen bok
och visst är jag rätt - sa jag


ett hånskratt av ekon träffade mitt ansikte
innan jag såg din rygg försvinna i horisonten




Fri vers av Fredric
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-17 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric