Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesi

du skriver ner din känslor
skärvorna av det du kallar liv
förundrar och förblundas av mörker
när din närbarhet blivit ensam

du är en sökare med fackla
som ständigt fångas i känslans våg
under de mörkaste av stunder
fångas det svartaste av mörksvart

till ord...




Fri vers av Fredric
Läst 419 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-01-17 13:13



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En skrivelse som ger med sig av sin kraft och försjunker i blom av längtan om något bortom det ord kan förmedla
2009-01-17

    Madeleine Ågren (Maduska)
Förblundas :-) Kul ord (annars förblindas)
Närbarhet - också kul (annars närvaro)
Å mörksvart - härligt ord. Fin!
2009-01-17

  Blåbäret
tjusigt...
2009-01-17

  Lotti
fångat bra
2009-01-17

  Larz Gustafsson VIP
Mycket vackert och med sanningen överensstämmande, trots att jag inte längre är en sökare.
2009-01-17

  lyckeli
japp, thats´s poesi,
sann sådan
2009-01-17

  Maria Natasja
"du är en sökare med fackla" snygg bild du ger.
2009-01-17

  Laijza
fint poem, men skippa...och evighet på slutet. less is more :-)
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric